+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/igraisrazvitie.bg/templates/dd_interior_95/functions.php on line 201

Любо Ганев гост на волейболния турнир "Развитие"

Голямата легенда на българския волейбол Любо Ганев е специален гост на Великденския волейболен турнир за кадети, който ще се проведе в Дупница на 5 и 6 април, организиран от фондация „Играй с Развитие“.

Четири отбора – Тетевен Волей, Виктория Волей, ВК Сливен и Марек Дупница (воден от друга голяма наша легенда, Мартин Стоев), ще играят за купата на „Развитие“. Общото между тях е, че в основата им са момчета, минали през Националната волейболна скаут лига, чийто генерален спонсор бе именно корпорация „Развитие“.

Главният мениджър на „Развитие“ и председател на СД на фондацията, Александър Александров, лично покани Генев да закрие Великденския турнир. Двамата се срещнаха в офиса на Любо Генев, който използва случая да покаже най-новите артикули на един от световните лидери в спортната екипировка „Аsics“. С тази марка ще бъдат и подаръците, които „Играй с Развитие“ избра за четирите отбора.

Любо бе категоричен, че най-важно за младите волейболисти е да играят колкото се може повече мачове. Предстоящият турнир дава тази възможност, като разбира се еталонът е провелата се през 2016/2017 година Национална скаут лига, в която участваха 72 отбора – момичета и момчета, с поведе от 1000 млади волейболисти.