+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/igraisrazvitie.bg/templates/dd_interior_95/functions.php on line 201

'Играй с Развитие' с награди за млади таланти, отличени от Енчо Керязов

За осми пореден път фондация „Енчо Керязов“ организира шоуто „Нощ на звездите“, а за втора година фондация „Играй с Развитие“ подпомогна Керязов, нареждайки се сред спонсорите на събитието.

То отново бе уникално – и като организация, и като настроение и емоция, а артистите наистина доказаха, че са от звездния небосклон на световния шоу бизнес.

Както обаче Енчо Керязов заяви, истинските звезди са талантливите деца, които бяха отличени и наградени от фондацията.

„Играй с Развитие“ участва също със свои награди. Освен, че закупи 4 ВИП маси (на които покани деца спортисти и техните треньори, както и шефове на федерации), 20 билета на най-хубавите места в Арена Армеец, финансира рекламни кампании чрез няколко билборда в страната, фондацията предостави и две почивки в базата за спорт и отдих в Кранево "АкваЛайф".

Тази година ваучерите за почивка не отидоха в някой от младите спортисти, отличени от „Енчо Керязов“. Заслужиха ги обаче две талантливи деца, които с не по-малко къртовски труд работят, постигат целите си и завоюват успехи по целия свят.

Двама млади пианисти – Валерия Василенко от София и Борис Биков от Пловдив, ще почиват на Кранево. Зад гърба си и двамата имат изключително престижни награди от световни музикални конкурси. Бъдещето им е свързано с тежки репетиции и десетки концерти, защото талантът се проявява единствено чрез много труд.

Фондация „Играй с Развитие“ подкрепя колективни спортове, но с огромно удоволствие и аплодисменти ще направи изключение за Валерия и Борис.