+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/igraisrazvitie.bg/templates/dd_interior_95/functions.php on line 201

Създателят на "Играй с Развитие" с приза "Достойните БЪЛГАРИ"

Председателят на УС на фондация „Играй с Развитие“ Александър Александров бе удостоен с отличието „Достойните БЪЛГАРИ“ в едноименната кампания на в-к „24 часа“, която се провежда вече 18 години.

На церемония в НДК Александров получи своя приз от главния редактор на медията Борислав Зюмбюлев - за своята спомоществователска дейност в подкрепа на българския спорт, ориентирана най-вече към деца и юноши, чрез създадената от него фондация „Играй с Развитие“.

Получавал съм много награди, но тази наистина ме трогна. Инициативата на 24 часа е страхотна, заяви Александър Александров пред гостите на церемонията. Благодаря на тези, които ме подкрепят, тъй като спортът за деца е малко изоставен и повече хора трябва да помагат, призова още той.

Александров и Корпорация „Развитие“ повече от 20 години даряват средства и организират турнири и състезания за развитието на българския спорт, особено в неговото детско-юношеско направление.

Чрез създадената фондация „Играй с Развитие“ през последните години тези усилия са активизирани още повече и концентрирани в подкрепа на колективните спортове у нас и националните детско-юношески отбори.

Десетки са инициативите и състезанията, подпомогнати от фондацията, като за началото на 2021 година е планирана една от най-амбициозните от тях – поредното издание на Националната волейболна скаут лига, която „Играй с Развитие“ организира съвместно с Българската федерация по волейбол.