+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618

Бизнесмен дари 20 хил. лв. на Играй с Развитие, получи подарък екипи на Стоичков и Бербатов

Дарение на стойност 20 хиляди лева получи Фондация „Играй с Развитие“. Оценявайки работата на фондацията за подкрепа на детско-юношеския спорт, собственикът на „Рила Кетъринг“ Георги Тодоров дари сумата, с която „Играй с Развитие“ ще продължи да подпомага приоритетните за дейността й пет колективни спорта за деца и юноши.

От своя страна, като жест на приятелство и благодарност, председателят на УС на фондацията Александър Александров подари на Тодоров три от знаковите спортни екипа от своята колекция – пълен спортен екип на Димитър Бербатов като футболист на Байер Леверкузен и две брандирани фланелки от юбилейния мач на Христо Стоичков, с който той отбеляза 50-ата си годишнина.

Екипът на Бербатов е спечелен на търг през 2004 година, организиран от в-к „Топспорт“ и първия спортен сайт у нас Topsport.bg по време на церемонията на анкетата “Спортни личности на годината“.

Първата фланелка от юбилея на Стоичков е с автограф на легендата на „Барселона“ и испанския национален отбор Хулио Салинас. Тя е подарена на Александров от собственика на Joma България Иван Василев, след като Корпорация „Развитие“ екипира с Joma участниците в Националната волейболна скаут лига, на която „Развитие“ бе генерален спонсор.

Втората фланелка от юбилея е с автографите на всички участници в дрийм тима на Стоичков. Тя бе спечелена от Александър Александров на търг, средствата от който позволиха на младите футболисти от набор 2005 на ДЮШ на Локо (Сф) да пътуват за участие в международния турнир за деца и юноши „Готия Къп“ в Швеция.

„Рила Кетъринг“ има над 12-годишен опит в планирането и организиране на събития. Екипът от професионалисти осигурява комплексно обслужване на най-високо ниво, независимо дали поводът е коктейл, бизнес семинар, конференция, кафе-пауза, презентация, официален обяд или вечеря, приготвяне и доставка на готова храна, рожден ден, сватба, детско парти, частно или фирмено събитие, както и доставка на храна по държавни и обществени поръчки. „Рила Кетъринг“ e организирала 80-годишнината на Н.В. цар Симеон II в дворец „Врана“, сред клиентите й личат ДЗИ, Big Brother, Hewllet Packard България, Кока Кола, Хотел Рила, ПФК Левски София.