+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/igraisrazvitie.bg/templates/dd_interior_95/functions.php on line 201

Легендарен екип на Милан, подписан от Барези - първи търг на Играй с Развитие

Фондация „Играй с Развитие“ започва серия от благотворителни търгове с цел набиране на средства за дейността си. Само месец след регистрацията фондацията има вече няколко подкрепени проекта и още четири кандидатстващи за финансиране.

Освен даренията, благотворителните онлайн търгове ще бъдат един от основните източници за набиране на ресурс.

Първата серия търгове предлага три фланелки, флагчета и значки на италианския гранд „Милан“, брандирани с автографа на легендарния Франко Барези. Големият играч ги подписа и дари лично на фондацията по време на визитата си в София за сключване на договора между Академията на „Милан“ и детско-юношеската школа на Локомотив София. Това бе и първият голям проект, подкрепен от „Играй с Развитие“. (Благодарим на децата от школата на Локо Сф за помощта да представим екипите по-атрактивно)

Една от фланелките е особено значима. Тя от екипа, който носят легендарните 11 на „Милан“ – Гали, Тасоти, Барези, Костакурта, Паоло Малдини, Коломбо, Рийкард, Анчелоти, Донадони, Гулит и Ван Бастен, при спечелване на първата от петте Купи на Европейските шампиони (три са в новия формат Шампионска лига).

Всеки един от ценните предмети ще е обект на отделен търг, като флагчетата са придружени с по една значка (при обявяване на търговете ще има подробна информация). Наддаването ще е онлайн – във фейсбук и на сайта на фондацията igraisrazvitie.bg, където има специална рубрика „Благотворителни търгове“.