+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618

"Играй с Развитие" генерален спонсор на ВК "Люлин"

Фондация „Играй с Развите“ продължава и засилва подкрепата си за българските колективни спортове в техните детско-юношески направления.

Фондацията е последователна в своето подпомагане на волейбола, като поредно доказателство за това е договорът за генерално спонсорство, който „Играй с Развитие“ сключи със столичния ВК „Люлин“.

Президентът на клуба Деян Нинов обяви на пресконференция в София новата селекция на мъжкия отбор, както и новите амбициозни цели, които той си поставя като дебютант във Висшата волейболна лига.

Председателят на УС на фондацията, Александър Александров, изтъкна, че е взел решение да подкрепи куба и неговия първи отбор, заради много добрата работа на „Люлин“ с подрастващите. В момента в школата тренират над 200 деца, за които се грижат 7 треньори.

А в мъжкия отбор са включени някои от най-перспективните състезатели от юношеските гарнитури на ВК „Люлин“. Именно това, както и фактът, че участието на мъжете във Висшата лига ще мотивира още повече децата да се занимават с волейбол, е причината, поради която „Играй с Развитие“ застава зад клуба.

Отборът ще играе домакинските си мачове в зала „Сиконко“, която е на територията на Люлин, а това би дало възможност на голям брой брой малчугани да се докоснат за първи път до този спорт, а част от тях да влязат в тренировъчната зала в школата на ВК „Люлин“.