+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618

„Играй с Развитие“ подкрепи голям турнир по плажен волейбол

Фондация „Играй с Развитие“ приключи подобаващо сезона, подкрепяйки мащабен проект по плажен волейбол за младежи и девойки.

На игрищата в Божурище се проведе двудневен турнир, организиран от СпортВолей със съдействието на община Божурище. Близо 70 отбора – 140 момчета и момичета от възрастовите групи U16, U18 и U20, играха на чудесната база, подготвена от Добромир Лазаров и Живко Желязков, в спор за купите на „Играй с Развитие“.

Това състезание бе особено важно за момчетата и момичетата от U18, тъй като чрез турнира ще бъдат селектирани националните двойки за европейското първенство, което ще се проведе в края на месеца в Бърно.

„Играй с Развитие“ осигури екипите и наградите – купи и медали. Председателят на УС на фондацията Александър Александров пък обеща и догодина турнирът да бъде подкрепен, тъй като той се вписва категорично в програмата на „Играй с Развитие“, която е концентрирана в подпомагането на детски, юношески и младежки отбори в петте колективни спорта – футбол, волейбол, баскетбол, водна топка и хандбал.